2020-03-20 12:26:21

ORGANIZACIJA NASTAVE NA DALJINU

U PŠ Lučane, PŠ Čitluk i PŠ Karakašica nastava na daljinu se odvija na način da učiteljice isporučuju svoje sadržaje i aktivnosti i dijele ih učenicima i roditeljima preko WhatsApp grupa. U grupama će se također davati i smjernice i upute za daljnji rad.

Nastava na daljinu u predmetnoj nastavi odvija se na način da jedan dio razrednih odjela prati Sportsku TV te dodatne aktivnosti koje učitelji zadaju učenicima u virtualnoj  zbornici; za druge razredne odjele  predmetni učitelji u virtualnom razredu isporučuju svoje sadržaje i aktivnosti i to: geografija, povijest, informatika, vjeronauk, talijanski jezik, njemački jezik, priroda (6.a, 6.b, 6.c), kemija (7.a i 7.b), engleski jezik (6.a, 6.b, 7.a, 7 b,8.b, 3.c, 4.c, 7.d i 8.c), hrvatski jezik (7.d, 5.c,5.a, 6.a, 7.a, 8.a), matematika (5.a, 5.b,6.a, 6.b, 8.a. 5.c, 6.c, 7.c, 7.d,i 8.c).

• Tijekom nastave na daljinu svi učenici se trebaju primjerno ponašati, svaka  neprimjerena online komunikacija i objavljivanje neprimjerenih sadržaja bit će kažnjena pedagoškom mjerom koja je predviđena Pravilnikom;

• Prisutnost učenika na nastavi prati se, uz njihove aktivnosti, u virtualnom razredu;

•Za sve nejasnoće možete se obratiti razredniku, predmetnom nastavniku ili stručnom suradniku (ovisno o problemu koji imate) privatnom porukom u sustavu učenja na daljinu; svi stručni suradnici su uključeni u virualne razrede i razredne i predmetne nastave.

Redovito pratite stranicu škole.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i suradnji.


Osnovna škola Marka Marulića Sinj